" A Fény mindig sötétségben születik..."  

 

Ahogyan azt a kínai gyógyászat, a spirituális tanok, vagy akár a köznyelv is megfogalmazza, az ember

TEST-LÉLEK-SZELLEM egysége.
 
A test maga az anyag, melyet látunk tükörbe nézve. A test sok korláttal rendelkezik az anyagi világban és folyamatosan elhasználódik. Kötelességünk gondozni, mert nélküle életképtelenek vagyunk itt a Földön. Az anyagi test energiát biztosít a lélek számára.
 
A lélek nagymértékben energia és kismértékben anyag. Ez az a néhány gramm, amivel csökken valakinek a testtömege, mikor meghal. A lélek mivel anyagilag kötődik ehhez a bolygóhoz, csak itt életképes. Ha innen távozik a szellem, itt hagyja a lélekruhát. A lélekruha kb. 25.920 földi évet él. Ez egy égi ciklus, egy galaktikus év. A lélek maga az aura. Ezt lehet látni, érzékelni. A lélek az átmenet a külső energia és a test között. A lélek energetikai szennyeződései betegségeket hoznak létre a fizikai testben.
 
Minden ember egy végtelen szellem. A szellem a tobozmirigyben lakozik. Negatívan hat rá a dohányzás, a fluor, a klór.
 
A szellem mikor a Földre jön, kap egy lélekruhát, majd többször leszületik és megél néhány földi életet. (A tudósok rájöttek, hogy csak úgy élhet valaki egy idegen bolygón, ha oda születik, ellenkező esetben nem életképes csak mesterséges körülmények között ideig-óráig) Az élet forgatókönyvét a negyedik dimenzióban írta meg. Ez a színdarab maga a karma. A halálnak nevezett esemény a dimenzióváltás, akárcsak a születés. Átlépünk egy csillagkapun, dimenziókapun.
 

A szellem és a lélek mikor nem él emberi életet, akkor a negyedik dimenzióban található, ami nem más, mint az asztrál világ. Éjjel, mikor alszunk, csak a test pihen, a lélek és a szellem sosem alszik, ők a negyedik dimenzióban tartózkodnak.

#

olvass tovább...:  https://tudatosebredes.blogspot.hu/2011/11/motto-feny-mindig-sotetsegben-szuletik.html

 

Is the Pineal Gland the Gateway to A Spiritual Awakening?

Lehet, hogy a Tobozmirigy a Spirituális Ébredés kapuja ?

A tobozmirigy szétszórja fotonenergiaát az egész testünkbe, beleértve a DNS-t .

 

www.awakeningpeople.com/is-the-pineal-gland-the-gateway-to-a-spiritual-awakening.html

www.diets-usa.com/third-eye-awakening/

A NAPFÉNY: JÓ A SZEMNEK , JÓ AZ AGYNAK ...

A Nap természetes fénye segíti az agy jobb működését...

               


No, nem belenézve vakító fényébe, hanem szemeinket rendszeresen a természetes nappali fénynek tesszük ki, (felkelő és lemenő Nap fénye).
A kontaktlencsék, szemüvegek, napszemüvegek és ablakok blokkolják a napsugarak jótékony hatását.


Természetesen a Nap azért is fontos, mert számunkra az általa kínált D-vitamin ingyenes, és ez a fő forrása főbb tápanyagainknak, amelyek nagy hatással van az egész szervezetünkre.
A D-vitamin lehetővé teszi, hogy hatékonyabban hasznosítsuk a kalciumot (felszívódás megfelelő legyen). A Nap fénye javítja az immunrendszert, segít megakadályozni a rákot, és fontos az agyműködéshez.

Mégis, több millió ember nem jut elegendő D-vitaminhoz, és az angolkórnak -egyre gyakoribb oka a D-vitamin-hiány, a törékeny csontoknak már gyerekkorban is, ami nagyon ritka tett mára, de újbóli visszatérése figyelhető meg.

Amellett, hogy egészségesen befolyásolja a Nap a bőrünket, a napfény egy sor egyéb pozitív előnyt is nyújt:
Az emberi szem retinája fényérzékeny sejteket (receptorokat )tartalmaz, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak az agyalapi miriggyel az agyban. Stimulálása ezeknek a fontos sejteknek a Nap fényéből történik, különösen a kék (ultraviola) láthatatlan spektrumot.

Egy tanulmány szerint, a Dr. Turner és Mainster a Kansasi Orvostudományi Egyetem , (megjelent a British Journal of Opthamology 2008-ban ) azt állítja, hogy ezek a " fotóreceptorok létfontosságú szerepet játszanak az ember fiziológia és az egészségi állapotára." Hatással nem csak az agyunkra vannak, hanem az egész testünkre.

Ezen fényérzékeny sejtek a szemeinken keresztül közvetlenül is befolyásolják az agy hipotalamuszának régióját, amely szabályozza a biológiai óránkat .
Ez befolyásolja a cirkadián ritmusunkat (alvás-ébrenlét), mely nem csak fontos, de a normális alvási szokásokra van hatással, szabályozza a hormonokat, a megnövekedett reakcióidőt, és az emberi viselkedést.
A legtöbb sejt számára a szervezetben fontos a ciklikusság, hogy optimálisan dolgozhassék, így potenciálisan a test is akadozik, ha nincs megfelelő napfény stimuláció Turner és Mainster kimondják, hogy "a cirkadián zavaroknak jelentős élettani és pszichológiai következményei vannak. "
Ez magában foglalja a "a betegségek növekvő kockázatát ", mint azt a szerzők kijelentik, valamint azt számos egyéb tanulmányok is megmutatják, beleértve a rákot, a cukorbetegséget és a szívbetegséget .

A hipotalamusz szabályozza a kombinált intézkedései révén az idegrendszert és a hormonális rendszert.

Agyunk tobozmirigye közvetlenül a Naptól kapja stimulációját (ingert, hatást)
A tobozmirigy melatonint termel, ez egy fontos hormon a sötét órákban, amely védi bőrünket. Emellett a melatonin egy erőteljes antioxidáns testi szinten, segíti a megfelelő alvást és bélműködést, és segít megelőzni a depressziót. (Aszpirin, azonban csökkenti a melatonin termelés.)

Az egyik konkrét hatása a szem fényérzékenységének az, hogy segít minden reggel felkelni az ágyból. Az alvás ébrenlét között átmenetet a mellékvesék szabályozzák, melyet befolyásol az agy hipotalamusza és az agyalapi mirigy. A reggeli napfénynek való kitettség is segít növelni a testhőmérsékletet a normális szintre hozni (miután enyhe csökkenés van alvás közben), és számos agyi tevékenységet szabályoz, beleértve a fokozott éberséget és a jobb megismerés-segítő hangulatot és a vitalitást.

Ezeket a hatásokat gyakran nem tapasztalja meg sok ember, csak a reggeli kávé hatásával.

Az első hajnali napfényre érdemes kikukucskálni, és ez egy olyan szokás, melyet érdemes megvalósítani rendszeresen.

A szemeinken keresztül történő Nap - stimuláció (napnézés) csökkenti az öregedés folyamatát.
Valamint a szemmel kapcsolatos betegségek kifejlődését gátolja, mint például a glaukóma,vagy a szürke hályog.
A krónikus gyulladások és a szénhidrát-intolerancia, e két közös probléma is ezzel hozható összefüggésbe és más szemmel kapcsolatos betegségek.
A 65 évesek és az idősebbek akár 70 %-ának krónikus alvászavara, és potenciálisan bármely más egészségügyi, fent említett problémák a Napfény-hiánnyal hozhatok összefüggésbe.

Turner és Mainster arra következtetnek, hogy a "Fény-hiánya (itt. a Nap fénye értendő természetesen...), a nem megfelelő időzítése, a nem optimális spektruma vagy elégtelen intenzitása, feltételezések szerint hozzájárulhatnak a betegségek gyakoribbá válásának, és az öregedési folyamatoknak elindulásának.

forrás: 
https://philmaffetone.com/sun-and-brain/
/ford. Raj Éva/

A Nap mágneses hatása a Földre és agyunkban lévő tobozmirigyre

solawakening.com/pineal-gland/

www.bikanertimes.com/life-style/the-eye-of-horus-pineal-gland/

 

PHOTONIC BRAIN

Léteznek fotoreceptorok mélyen az agyban, amely jeleket juttatnak el a  a többi testrészeinkhez.

Mi spektrális fotonikus lények vagyunk,  lézerrel, optikai, foszforeszkáló, optikai képalkotási és beállítási  kapacitásokkal. Energetizáló gyógymódok vagyunk, melyek alkalmaznak fotonokat, elektronokat, protonok, hullámformákat, frekvenciákat, és más jelátalakító elemeket, olyan gyógymód ez, mely  messze meghaladja a jelenlegi biológiai tudományt és a technológiát.

Bővebben: hotonichuman.weebly.com/photonic-brain.html

 

Picture