Hatodik csakra (Harmadik szem)


A LILA FÉNY forrása természetesen az Univerzum, a Napból érkezik mint az egyik színskála ... a szemeinken keresztül (Sungazing-Napnézés) felvesszük és agyunk (tobozmirigy) felbontja feltöltve ezzel a sejtjeinket, csakráinkat, auránkat .

A LILA szín a Hatodik csakra színe, mely kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, az agykéreggel és a magasabb csakráinkkal, ily módon számos testen belüli és kívüli funkcióért felelős.
A Hatodik csakra v. "harmadik szem", a belső és külső LÁTÓ-központunk. Ezen keresztül kapunk, küldünk és rögzítünk képeket, szimbólumokat, színeket és a Valóságot bemutató víziókat.
A hatodik csakra a hipofízishez kapcsolódik, vagyis ez a központ szabályoz egy sor olyan hormonális és belső elválasztású mirigyekhez kötődő funkciót, amelyek a fizikai egység, ill. a kiegyensúlyozott ÉNkép szempontjából. lényegesek.
Az endokrin mirigyek részei annak a hatékony ellenőrző rendszernek, amely hat az egész testre hat

Pszichikai kommunikáció: A tisztánlátás során ez a csakra segít nekünk abban, hogy belsőleg láttuk a képeket, így színeket, szimbólumokat, formákat, hasonlatokat, vázlatos vagy részletesen kidolgozott képeket, múltbéli, jelenleg v. jövőbeli lényekről, eseményekről, eszmékről. Vannak emberek, akik fizikai szemükkel is tudnak "tisztánlátni". Ez a képesség a romlatlan látással és a képzelettel kapcsolatos.

Intuitív kommunikáció: A léleknek azért van szüksége erre a kommunikációs módra, hogy közvetítse a jövőbeli vágyakat és azokat a jelenlegi elképzeléseket, amelyeken a cél érdekében változtatni kell. A fejlett ösztönökkel az is elérhető, hogy a képzelet révén ezeket kivetítsük. Ösztönös megérzés, inspiráció és más, vizuális alapú képességek tartoznak ide.