SPONTÁN EVOLÚCIÓ

 

"A Föld lassan távolodik vagy közeledik a Naphoz, ahonnan ösztönzést kapnak az elemek ébredésükhöz,

amit a Napból nyernek. Az elemek önmagukban életet adnak, a sugárzásuk által"

 

A spontán evolúció meghatározott lépésekben következett be a történelem folyamán.

Mi okozza ezeket a változásokat?

Hogyan hatnak ezek a változások ránk a sejtek szintjén?

Mi történik a DNS-ünkkel éppen most?

Tartsd a következőket szem előtt, amikor ezt a cikket olvasod. Edgar Cayce kijelentette:

"A Föld lassan távolodik vagy közeledik a Naphoz, ahonnan ösztönzést kapnak az elemek ébredésükhöz, amit a Napból nyernek. Az elemek önmagukban életet adnak, a sugárzásuk által."

Tudományos bizonyíték

David Sereda szorgalmasan dolgozik a tudomány ezen területén. Sereda szerint 2006 óta a tudósok már észrevették a nukleáris részecskék bomlási sebességének eltérését, amelyek addig következetesen megbízhatóak voltak a korábbi években.

Mit jelent ez? Nem jellemző egy ilyen drasztikus változást látni a bomlási sebességben. A tudósok 1/10 százalékos változást látnak ezeknél a részecskéknél, ami korábban ismeretlen volt, és jelenleg megmagyarázhatatlan. Amikor egy részecske felgyorsul, ez azt jelenti, hogy több energiát sugároz. Ebbe beletartozik a saját testünkben lévő energia és minden részecske. DNS tanulmányok azt mutatták, hogy még az energiamezőben bekövetkező nagyon gyenge módosulás is mélyreható változásokat okozhat a DNS-ünkben.
Sereda kifejtette, hogy mivel gyermekeink gyors növekedési szakaszban vannak, többet fognak ebből a változásból kapni, mint a felnőttek.

Naprendszerünk minden bolygóján drasztikus klímaváltozási események történnek. A bolygók egyre fényesebbek lesznek, nagyobb energiamezejük, és vastagabb légkörük lesz.

Mi okozza ezeket a drámai változásokat?

Napunk 2013-ban eléri a szoláris maximumot. Eközben nagy energiájú fotonokat bocsát ki, amelyek szó szerint befolyásolják a tudatunkat, ahogy azt a globális ébredés bizonyítja, ami jelenleg zajlik. Természetesen nem véletlen, hogy ezek az energiák a spirituális tudatosság hullámait hozzák, mely igényli az igazságot, és a legjobbra vágyik az emberiség számára.

Van némi bizonyíték arra, ami rámutat, hogy a fotonöv lehet az elsődleges katalizátora a sejtben bekövetkező változásoknak, de ez jelenleg inkább spekuláció, mint tényszerű tudomány.

Kilépünk a Halak korszakából, és belépünk a Vízöntő korba. Mint ismeretes, minden kornak megvan a hozzá társuló energiajellemzője. A Vízöntő kor energiái azok, amelyek elősegítik az Isteni rendet, az igazságosságot, és mindent, ami a legjobb az emberiség érdekeinek. Ezért ér véget hamarosan a jelenlegi globális politikai korrupció, ezért fontos, hogy ne fordíts túl sok figyelmet a saját energiádból ezekre a kérdésekre, mivel jelenleg ez az egyetlen energia, mellyel csak táplálhatod őket.

A galaxisunkban levő bolygók közül mindegyik drámai éghajlati változásokon megy keresztül. Például van egy újonnan felfedezett jégsapka a Marson, kémiai változások a Jupiteren, új időjárás a Vénuszon, örvény a Szaturnusz déli pólusán, stb...

Van egy energiamező a Tejút Galaxis szélén, amit úgy írnak le, mint egy szalag. "Ez egy sokkoló új eredmény a számunkra, és az egyik, ami nem teljesen érthető," - mondta Davis McComas, a NASA IBEX nevű küldetésének vezető tudósa.

Ez a "szalag" egy nagy energiájú részecske kibocsátás hosszú sávja, ami kézzelfoghatóan megváltoztathatja a DNS-ünket.

Lehetséges, hogy ezek a változások kapcsolódnak a Tejút Galaxis központjához viszonyított helyzetünkhöz, ahogy közeledünk a galaktikus együttálláshoz? A Napunkban bekövetkező változásoknak van jelentőségük a naprendszerünkben bekövetkező változások szempontjából? Hogyan hatnak ránk ezek a változások sejtszinten?

Nagyon igaz: Ahogy fent, úgy lent!

Itt a Földön tanúi voltunk sok változásnak, beleértve a hatalmas földrepedéseket, vulkanikus tevékenységeket, szökőárakat, földrengéseket, tömeges állatpusztulásokat, stb... Valami okozza ezeket a megtörténő változásokat. Miközben ujjal mutogathatnánk a chemtrailekre és a HAARP-ra, melyek ilyen eseményeket okozhattak, a legtöbb ilyen változás egyébként is megtörtént volna. Miért? Mivel más bolygókat nem érint sem a chemtrail, sem a HAARP, mégis drámai éghajlati változásokon mennek keresztül.

A DNS változások most történnek! Nézz meg néhány olyan indigó gyereket, akik korábbi életeikre való teljes visszaemlékezéssel születtek. 

https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/mit-jelent-indigo-vagy-kristaly.html#.UgfcgUcrzQc

Csak azoknak, akik elutasítják ezt az elméletet, Angliában a közelmúltban született egy gyermek, akinek a DNS-e 3 szálból áll.

A bátor kisgyerek Alfie Clamp megdöbbentette az orvosokat, miután egy extra DNS szállal született.

 

"Egy brit kisgyermek lett az első ember a világon, aki egy extra szállal született a DNS-ében, olyan ritka állapot ez, hogy az orvosok még a nevét sem tudják. Alfie Clampnek, Warwickshire-ben, Észak-Amgkiában van egy hetedik kromoszómája, melynek van egy extra karja."
 

Még több bizonyíték?

Egy fiú megdöbbentette az orvosokat azon képességével, hogy szeme világít a sötétben.

Az orvosok azóta tanulmányozták Nong Youhui csodálatos látását, mióta apja elvitte a Dahua-ban, Dél-Kínában lévő kórházba, aki aggódott gyermeke ragyogó kék szemei miatt.
Az apja elmondta: "Azt mondták, hogy ki fog belőle nőni, és a szeme abbahagyja a ragyogást, és átvált feketére, mint amilyen a legtöbb kínai emberé, de soha nem tette."

Orvosi vizsgálatokat végeztek teljes sötétségben, ami azt mutatta, hogy Youhui tökéletesen képes olvasni bármiféle fény nélkül, és ugyanolyan tisztán lát, mint a legtöbb ember nappali fénynél.
Lehet, hogy Youhui egy hibrid, vagy Csillaggyermek?

Rendkívüli és tehetséges gyermekek egy új és növekvő generációja bukkant fel egész bolygónkon.

Az emberi faj fejlődik, vagy esetleg a földönkívüli látogatók bütyköltek a DNS-ünkkel? Mindenki döntse el maga.

Ne nézz a Napba!

Van egy úriember, aki 1996 óta kizárólag napfényen és vízen él. Így van, az azóta eltelt időben nem evett szilárd ételt. Több különböző kutató tanulmányozta, például a  Thomas Jefferson, és a Pennsylvania Egyetemről. Nem csak azt találták, hogy amit magáról állít az igaz, de az orvosok bizonyítékai arra utalnak, hogy ez az ember egészségesebb, mint egy normális ember az ő korában. Ő már a 80-ik évéhez közelít.
A férfi naponta végzi a napba nézést. Az orvosok azt állították, hogy a neuronjai aktívak voltak, és nem haltak el.

A tobozmirigye valójában növekszik és nem csökken, ami nagyon szokatlan, ha valaki elmúlt ötven éves. Ha valaki elmúlt ötven, annak a legnagyobb átlagos tobozmirigy mérete 6x6 mm, az övé viszont 8x11 mm-es.

Ezt azért érdemes megjegyezni, mert azt tanították nekünk, hogy a közvetlen napba nézés káros. Ha valakit érdekel, hogyan kell biztonságosan végezni a napba nézést, és úgy dönt, hogy csinálná, abban az esetben érdemes alapos kutatást végeznie ebben a témában.
https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/a-napfeny-5-csodalatos-tulajdonsaga.html#.UgfPvUcrzQc

Talán más oka lehet annak, hogy azt mondták, ne nézzünk közvetlenül a Napba?

Egy 75.000 éves ciklus végén

Az Egy Törvénye szerint egy 75.000 éves ciklus végén vagyunk, mely három 25.000 éves ciklusból áll:

"Ezeknek a ciklusoknak az időzítése egy mérés, mely egyenlő egy rész intelligens energiával. Ez az intelligens energia egyfajta óra. A ciklusok olyan pontosan mozognak, ahogy az időmérőn eltelik egy óra. Így az átjáró az intelligens energiából a végtelen intelligenciába megnyílik az óra ütésekor a körülményekre való tekintet nélkül."

A tudományos bizonyítékok arra a következtetésre jutottak 2006 óta, hogy már beléptünk egy új energiamezőbe, mely a szó szoros értelmében megváltoztatja a DNS-ünket. Ez megmagyarázhatja, hogy miért van olyan sok chemtrail az egeinken, hogy eltérítsék ezeket a bejövő energiákat. Ahogy egyre több és több új energia lép be a naprendszerünkbe és az atmoszféránkba, továbbra is látni fogjuk DNS-ünk változásait.

wakingtimes

 A Nap, a Tudat REvolúciója...

https://www.solar-revolution-movie.com/