Fotoszintézis - Napenergia - Tobozmirigy

Ha megnyitja a tobozmirigyét a "megvilágosodáshoz" (Sungazing  alkalmazásával) -, az elme nem tesz mást, mint megnyílik az alternatív világok felé , azt mondhatni végül is felfedezést mutat nekünk, egy módját annak, hogy a szemeinken és a bőrünkön keresztül a Fény segítségével, hogyan tudjuk azt üzemanyagként használni. 

 

 

Napenergia kutatása máris hosszú utat tett meg .  Az elmúlt években igen sokat fejlődött, a nehézkes napelemekkel kezdődött, melyet tucat háztetőre telepítettek annak érdekében, hogy elegendő kilowatt óra álljon rendelkezésre, még a legkisebb otthoni energia igényeket is ki lehessen elégíteni.

Aztán jött a filmgyártás, a filmszalagok, sokkal könnyebb megoldást adott a nanotechnológia, egy festék spray, hogy lehet festeni mint valami nagy graffiti, és élvezzük a napenergiát mely táplálja a számítógépet, hűtőszekrényt és a hálózatot egyszerre.

A legfrissebb hírek MIT, orvosbiológiai mérnök, Shuguang Zhang, - lehetőséget nyújt a küldött napenergia mezőgazdasági hulladékok távoli falvakban történő felhasználásával , hogy a napelemek egyfajta fotoszintézis nevű photosystem-I (PS-I) elven működnek. Elektromos áramot termelnek a fény hatására.

"Ez vagy egyszerű, vagy lehetetlen." Salvador Dali

Mi lenne, ha létre tudnánk hozni a legnagyobb szabad energiaforrást, mely áramot termel az Univerzumból (úgy becsültük, hogy képesek vagyunk egy évben mindössze 8 perc alatt a Nap sugaraiból egy egész város energia szükségletét létrehozni).

 

Továbbmenve, van egy kis szerv bennünk. Van egy apró un. kis Napunk a fejünkben, amellyel kapcsolatot tudunk létesíteni a Fénnyel, és ez a   -  Tobozmirigyünk.

A TOBOZMIRIGY FÉNYÉRZÉKENY SZERVÜNK, HA A NAP FÉNYE ÉRI SZEMEINKEN KERESZTÜL ENERGIÁHOZ JUT, és az amúgy felnőttkorra elsorvadt tobozmirigyünk a napnézés hatására szépen növekszik és működésbe lép. Erre mondják, hogy a 3. szemünk megnyílt, ill. " Felébredtünk ", ami nem más mint a Tobozmirigy felébredése, aktiválása.

 

/Tobozmirigy : Tiszta mentális képesség, intuíció és intelligencia/

 

Végtére is, ez a lenyűgöző mirigy, melyet pálcikák és csapok alkotnak és egy fenyőtobozhoz hasonlít (innek kapta a nevét), valóban feldolgozza fényt, ugyanúgy, mint a saját két szemünk. Vannak utalások a "megvilágosodásra", amely akkor jelentkezik, ha a tobozmirigy megnyílik, beindul, és bár ez egy metafora, egy ezoterikus értelmezés, miért nem lehetne egyben egy fizikai ébredés is?

/ alvó ember - felébredt Avatar /

 

A fenyőfa, amely létrehozza a fenyőtobozt, az egyik legősibb nemzetség a bolygón. Háromszor hosszabb ideig létezik , mint az összes virágzó növényfaj. Javíts ki, ha tévedek, de még az ötödik tudományos fokozat is azt mondta, hogy a fotoszintézisre volt szüksége a virágoknak a virágzáshoz, és hogy zöldek maradjanak.

 

Ha a növények közvetlenül a Naptól kapják az energiájukat, miért ne tudnánk megkapni mi magunk is?

"Mi több energiát kapunk az akarattal , és gyakran ürügyet találunk arra, és azt képzeljük, hogy ezek a dolgok lehetetlenek..."

/Francois Duc De la Rochefoucauld/

 

A tobozmirigyet lélek székhelyének is nevezték, az ezer-szirmú lótusznak, az epicentruma a "Megvilágosodás"-nak, az "Eye of Horus" (Hórusz szeme) , mely mindösszesen egy apró fenyőtoboz alakú, de valószínűleg a mi Valódi Megvilágításunk helye.

 

 

Szellemileg egyben azt is jelenti, hogy elkezdhetjük saját teljesítményünk aktiválását, agyunk közepén e parányi tömbszelencével. Vannak olyan mítoszok és történetek is, hogy jógik szuper képességekkel éltek a a Himalájában, hogy heteken keresztül élelem és víz nélkül éltek. A legendák azt mondják, hogy fénnyel léteztek. Az ókori jóga szövegekben ezeken a képességeken senki sem nevetett.

 

A sziddhik természetfeletti erőkkel rendelkeztek, azt mondták mindenki képes erre, akik "felébrednek" vagy "megvilágosodnak". Már van speciális nevük, mint Anima, Mahima, Garima, Prapti, stb a szanszkrit nyelven. Már rendelkezünk kitaposott úttal, hogyan tudjuk generálni a saját erőt, a kinetikus energia, a fényenergia feldolgozásával.

 

Az alternatív fizika, a FÉNY fizikája.

A fényt fotonok alkotják., melyek nem rendelkeznek antirészecskékkel. Ez azt jelenti, hogy nincs kettősség a fény világában.  - / Terence McKenna /

 

Ókori szövegek beszélnek a Fénytest aktiválásáról. Megkövetel ez egy magasabb frekvenciára történő váltást,  ideális esetben úgy, hogy a durva, vagy anyagi test elég könnyű lesz, a többi elemhez hasonlóan a galaxisunkban -a szél, a levegő, a víz, a napsugarak is. A tudósok már rámutattak, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy több dimenzió van az űrben.

(Húrelmélet meghatározza ezt meg.)

 

A "Mindenség Elmélete" valójában még inkább valószínű, hogy azok az ősi metaforák nem voltak alaptalanok pl. a Star Wars, Episode 30027. Ha több dimenzióban létezünk, akkor a holografikus elv és egyéb javaslatokat a "egységes mező " lehetővé tenné, a fényben élni, szó szerint.

 

"Annak érdekében, hogy elérje a lehetetlent, meg kell próbálni az abszurdot." Miguel de Cervantes.

A probléma az, hogy Sziddhik "különleges" hatásköréről csak röpke utalás található az ősi szövegekben, mert azt gondolták, hogy ezek az erők tudottan korrupt tisztátalan elmék.

Ahhoz, és a Star Wars -ra utalás újra, ha az ELME NEM TISZTA, egy Darth Mall vagy Darth Vadar alakítással megmutatták, hogyan fújták fel az egójukat és az erejüket a  gonoszra használták fel a jó helyett.

 

Gyanítom, hogy sok ember válhat nagyon egó-felfújttá, ha intuitív betekintést kapnak a spirituális útjukon, amint azt sok "spirituális guru" sem tudta világosan és érthetően tisztázni, mik a természetes emberi igények és vágyak.

Pedig valóban tudnánk fejleszteni szuper-emberi vonásainkat.

 

"... A lélek molekulája, ésszerű megbízhatósággal, bizonyos pszichológiai állapotok szükségesek a "szellemi " valóság megteremtéséhez. Ezek az érzések a rendkívüli öröm, időtlenség, és a bizonyosság, hogy amit tapasztalnak sokkal valóságosabb, mint a valós. Az ilyen dolgok vezethetnek el bennünket egymás elfogadásához, az egymás mellett élés, az ellentétek felszámolása, mint az élet és a halál, a jó és a gonosz; A TUDÁS, hogy a tudat folytatódik a halál után; a mély megértése alapvető egységében lenni minden jelenséggel; és bizonyos értelemben a bölcsességet és a szeretet átható MINDEN LÉTEZŐVEL. - "Rick Strassman, MD DMT, a Lélek molekulája.c.

Ezen túlmenően, Shaolin Kung Fu mesterei tudták nyomni autóval pengét a nyakukba, és ostorral körbe-körbe dacolva a gravitációval. Tibeti szerzetesek már bizonyították, hogy jelentősen megváltoztathatja a saját test hőmérsékletét a meditáció. Amikor fedett hideg, nedves lapokat, képesek voltak megváltoztatni a hőmérséklet. A meditáció során a tobozmirigy egyre nagyobb mértékben megnyílik és az agy és a test seratonin származó melatonin, vagy dimetiltriptamin termel. (DMT).

Ezek a hőstettek valószínűleg csak a jéghegy csúcsa.

 

 

Ha megnyitja a tobozmirigyét a "megvilágosodáshoz" (Sungazing  alkalmazásával) -, az elme nem tesz mást, mint megnyílik az alternatív világok felé , azt mondhatni végül is felfedezést mutat nekünk, egy módját annak, hogy a szemeinken és a bőrünkön keresztül a Fény segítségével, hogyan tudjuk azt üzemanyagként használni.

 

Ha a múltból származó ezoterikus mesék találkoznak végre az élvonalbeli tudomány jelen eredményeivel, talán Disneyland hullámvasútjai egy délutáni napon sütkérező üzemanyaggal találkoznak...

 

A szerzőről

Christina Sarich zenész, jógi, humanitárius és szabadúszó író, aki csatorna több órányi tanulás Lao-ce, Paramahansa Yogananda, Rob Brezny, Miles Davis és Tom Robbins , hogy segítsen felébredek álmos kis fejét, és látja a nagy Picture.

Az ő blogja, -  Jóga az Új Világ

 

https://api.ning.com/files/Q3dEIfS7eJ9*Y1fiJlRZuYDuxd*eXQXxdqAaGHSln*CW3bnBZQ2LuCRNRO8tsi66xbPtQkiTpw1WkAvtELaNlm2ZM2pZa*-K/224570_234650909913073_183179581726873_815647_8330669_n.jpg?width=413

forrás: soundofheart.org/galacticfreepress/content/photosynthesis-solar-power-pineal-gland

(Ford.: Raj Éva)