Több UV sugárzás, kevesebb daganatos állapot....

Emberek milliói utaznak a világban, kevésbé napfényes helyekről az Egyenlítő közelébe. Sok százezer turista utazik sokkal magasabban fekvő területekre, mint ahol lakik.
Minden 300 méter emelkedés jelentősen növeli az UV sugárzást.
Ez mégsem akadályozza az embereket attól, hogy hegyet másszanak, vagy olyan országokban éljenek, mint Svájc vagy a Himalája nagy magasságú helyei.

Az UV-rák teória szerint a legtöbb kenyai, tibeti vagy svájci embernek rákosnak kellene lennie. De nem ez a helyzet. A tény az, hogy nagy magasságokban, vagy Egyenlítőhöz közeli területeken élő emberek, ahol az UV sugárzás sokkal erősebben koncentrált, teljesen mentesek minden tipusú ráktól, és nem csak a bőrráktól!

Azt mutatja, hogy az UV sugárzás nem okoz rákot, sőt megakadályozza.
Az emberi test egyedi tulajdonsága az a képessége, hogy bármilyen környezetváltozáshoz hozzászokik. Tökéletes önszabályzó mechanizmusával éri el, amely megvédi a természetes elemek károsító hatása ellen.
Túlzott mennyiségű úszás a tengerben vagy tóban erős bőrduzzanatot, didergést és keringési problémákat okozhat. Testünk figyelmeztet, amikor itt az idő a vízből kijönni.  A tűzhöz túl közeli helyzet felmelegíti az embert, amely arra ösztönöz, hogy távolabb menjünk. A felhőszakadás természetes, mégis az esőben töltött hosszabb idő legyengíti az immunrendszerünket és könnyebben megfázhatunk.
Az evés fenntartja az életet, de a túlevés kövérséghez, szívproblémákhoz, és rákhoz vezethet. Az alvás feltölt, revitalizálja a szervezetet és az agyat. A túl sok alvástól, kábultak, depressziósak és betegek leszünk.

A napfénynek gyógyitó tulajdonságai vannak, ha nem lyukat égetünk bőrünkbe.
Miért okozna veszélyt bármely természetes elem, ha helyesen és nem túlzottan használjuk?
Sokkal inkább úgy tűnik, hogy a nem természetes dolgok iránti vágyak, mint a pizza, hamburger, stb., az izgató-stimuláló szerek (szénsavas italok) az alkohol, a gyógyszerek és a szükségtelen orvosi beavatkozások, valamint a légszennyezettség, a rendszertelen alvás és étkezés, a stressz, a pénz és hatalom iránti túlzott vágy, és a természettel való kapcsolat hiánya a betegségek, így a bőrrák okozója.

Nagyon bátorító látni, hogy a fényt használó új kezelések száma növekszik.
Az amerikai FDA nemrég elfogadta a "fényterápiát" bizonyos ráktipusok gyógyításához, ezzel csökken a kockázat az eddig alkalmazott sebészeti és kemoterápiás kezelésekhez képest.

Több, mint 100 éve ismert, hogy a fény képes elpusztítani a beteg sejteket.
Igéretes a kezelés a veserák, a terméketlenséget okozó endometriosis, az előrehaladott tüdőrák, bőrrák és olyan betegségek esetén, amelyek vakságot, psoriasist, vagy autoimmun betegséget okoznak.

Még az orvosok és tudósok is azt mondják, "Ez nem igaz!" Természetesen, mindezen adatok tovább feszegetik a kérdéseket, valójában mi okozza a bőrrákot? A válasz valószínüleg nagyon meglepi./jomtom.hu/

 

A tanulmány, mely azt bizonyítja, hogy a Napfény megakadályozza a rákot

www.healingcancernaturally.com/sunlight-prevents-cancer.html

 

"A legtöbb ember azt hiszi, hogy a napozás okoz rákot", mondja Dr. Joseph Mercola (www.mercola.com, az egyik leglátogatottabb egészségügyi honlap a világon) ", de semmi sem áll távolabb az igazságtól.

Napozás valóban csökkenti a rákos megbetegedések arányát.

"Dr. Mercola úgy véli, hogy a napozás nem járul hozzá a bőrrákhoz,  a bőrrák nagyobb valószínűséggel összefügg legtöbb embernél a saját omega-6 és omega-3 zsír arányának a torzulásával.  

A legtöbb ember étrendjében a feleslegesen bevitt omega-6 zsír tesz sokkal nagyobb kockázatot a bőrrák kialakulására, mint a túlzott Nap hatása.

A megoldás nem az, hogy napvédőket használunk, hiszen a naptej mérgező lehet és legtöbb embernek kerülnie kéne. Az ésszerű megközelítés az lenne, hogy korlátozza a napozást , így soha nem égne le. A leégés együtt feleslegesen bevitt  omega-6 zsírokkal tovább növelik bőrrák kockázatát. "

A FÉNY TITKA: A NAP és a RÁK

nourishedmagazine.com.au/blog/articles/the-secrets-of-light-cancer-and-the-sun

 

" A Nap fénye uralja a vér kémiáját. Azok az emberek, akik nem kapnak elegendő napfényt, azoknak a vére nem rendelkezik a vér ugyanazon gazdagságával és vörösségével, mint azoknak, akik sok napfényt kapnak.

Nincs egyetlen szövet sem a szervezetünkben melynek funkcióját tekintve nem lenne előnyös a rendszeres és megfontolt napozás. " -  Herbert M. Shelton, A böjtölés és napozás

 

A Nap-terápia egyik formája a természetes Távoli Infravörös Sugarak (FIR) hőterápiája. A Far Infrared Ray ( a Távoli Infravörös Sugarak)  a természetes napfény láthatatlan sugarai, amelyek a leghosszabb hullámhosszúak.

A rákos sejt hő gyengeséggel rendelkezik.

Ez akkor is igaz, ha a hőmérséklet 42C / 107,6 F fölé megy. A Távoli Infravörös kezelés megemeli a testhőmérsékletet 42 ° C- , az infravörös hő áthatol a testen, és megölik a meglévő rákos sejteket.

 

Infravörös hő lehetővé teszi hajszálerek bővítését, lehetővé téve így a jó keringést és leküzdi a rákos sejtek létezését.