Biofotonok - Fényből vagyunk...

2016.01.28 14:45

Hogyan mutatják meg a biofotonok, hogy Fényből vagyunk ?

 

LightBody

 

A BIOFOTONOK vagy Ultra-gyenge Photon Emission, (UPE) egyfajta fényrészecskék, melyet az összes élőlény kibocsát.
Bár létezik látható és ultraibolya spektrum, annak érdekében, hogy lássuk, szemünknek 1000-szer érzékenyebbnek kéne lennie.

Mivel mi nem vagyunk képesek látni önállóan a szemünkkel ezen fényrészecskéket (biofotonokat). Létezik már olyan technológia mellyel megmutatják nekünk egy pillanatra, milyen komoly hatással vannak ránk minden téren.

A Biofotonokról először azt gondolták, hogy csak a mellékterméke anyagcserénk kémiai reakciónak.
Ezt a gondolatot egy izgalmas elmélettel megtámadták, mely szerint a biofotonok sokkal nagyobb szerepet játszanak a fiziológiánkban és nagy valószínűséggel a tudatosságunk terén is.

Kísérletek mutatják, hogy Biofotonokat (UPE-ket) rögzíteni és tárolni képesek a sejtjeink és akár utazni is képesek az idegrendszerünkön keresztül; ez arra utal, hogy biofotonok képesek a sejtek közötti energia átvitelére és információk közvetítésére..
Olyan javaslat is megfogalmazódott, hogy Biofotonok talán még olyan tulajdonságokkal is rendelkeznek melyek segítenek bennünket vizualizálni üzeneteket.

Ez logikus is, ha figyelembe vesszük, hogyan hoztuk létre a számítógépet. Minden számítógép szilícium kristály chip, amit át fényt küld, 0 és 1-es relén keresztül. (Fény, fény kialudt). Az első számítógép szó szerint egy villanykörtével épült, és ezek a punch-kártya, amely lyukas volt, hogyan is kellene programozni számítógépet.
Ma a számítógépek sokkal fejlettebbek, és még a mag is, a számítógépeken áthaladó elektromos információk fény formájában történnek .

Napjaink tudománya felfedte, hogy az emberek ugyanígy működnek, Fény információt hordozunk agyunkon, idegrendszerünkön keresztül, és még a DNS-ünk is.

https://thespiritscience.net/wp-content/uploads/2014/04/th.jpg

Igen! A tudósok felfedezték, hogy DNS-ünk a BIOFOTONOK egy igen erős forrása , és a kommunikálnak egymással, és a Fényből jön létre!
Megfigyelték, hogy a DNS- rendkívül magas biofoton kibocsátású és excimer lézer-szerű tulajdonságokkal rendelkezik Excimer lézerek (vagy exciplex lézerek) különleges lézerek, pszeudo-molekulákból állnak, amelyek csak egy erősen gerjesztett állapotban léteznek, és fényt bocsátanak ki az ultraibolya tartományban.

Ha ez nem lenne elég, a tudósok azt is felfedezték, hogy nem csak fényt bocsátunk ki, de megvan az a képességünk is, hogy gondolatainkkal hatással legyünk a DNS-re. Nemrégiben egy tanulmány résztvevői egy elsötétített szobában voltak , és arra kérték őket, hogy vizualizáljanak egy erős fényt. Amikor ezt tették, képesek voltak megemelni saját biofoton kibocsátásukat, mely azt mutatja, hogy a szándékainkat hatással vagyunk saját fénykibocsátásunkra!

 

Összefoglalva: úgy tűnik, hogy lényünk alapvető része a Fény.
"Fény kódoltak" vagyunk, a fény közvetlenül befolyásolja szerveink működését
Ezen felül, az a tény, hogy szándékunkkal képesek vagyunk önállóan befolyásolni a fényt... kiváló!
Úgy tűnik, igaza van a "New Age"-nek, amikor azt mondja, hogy MINDEN LÉNY FÉNY...

 

thespiritscience.net/2014/04/18/biophotons-demonstrate-were-all-made-of-light/
/ford.Raj Éva/